Het tiende campusjournaal staat klaar!

Goedemorgen, beste ouders/verzorgers,

Wij hopen dat jullie allen een goed en gezond weekend hebben gehad en klaar zijn voor deze nieuwe week!

Morgen zal er opnieuw een persconferentie plaatsvinden, waarin we verwachten meer helderheid te krijgen over de tot nu toe genomen maatregelen en periode hiervan. We verwachten jullie hier as. woensdag nader over te informeren. 

Vandaag zullen de teamleden zich weer buigen over een nieuw aanbod voor deze week en in de loop van de dag ontvangen jullie weer een mail uit de units. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan helpen we weer graag. Stuur dan een mailtje naar de unit van je kind. 

Natuurlijk beginnen we dag strakjes met een uitgebreid campusjournaal: Campusjournaal 30 maart (https://youtu.be/QNTZDwoLTEI)

Behalve het campusjournaal, ook diverse filmpjes op de homepage waarin wordt voorgelezen door teamleden. Dit is erg leuk voor de jongsten en unit A! 

Nieuwe inspiratie voor de middag: Hoe overleef ik de middag? Week 3: thema binnenklusjes (https://www.campuscolumbus.nl/content/26353/download/clnt/92800_HOE_overleef_ik_de_middag_week_3.pdf)

Juf Karin heeft afgelopen vrijdag een buiteling van de trap gemaakt, dus komende week helaas even geen ’verse eitjes’ zoeken, we hopen dat zij gauw weer de oude is!

In plaats van dat zij jullie kinderen toezingt, kunnen zij nu een liedje voor juf Karin zingen: Een liedje voor juf Karin (https://youtu.be/FUDObI_8v-M)

Vandaag kunnen de kinderen ook lekker meezingen met juf Lisette en juf Angela, want vandaag vieren we diverse verjaardagen, waaronder de 60e verjaardag van onze eigen juf Yvonne!

Inmiddels stromen de foto’s van kinderen binnen, mocht het je niet gelukt zijn, dan hopen we dat het je vandaag of morgen lukt. Stuur de foto naar: directie@campuscolumbus.nl

Hele fijne dag en veel plezier met journaal!

 

CC journaal 10 CC journaal 10