Het twaalfde campusjournaal staat klaar!

Goedemorgen, beste ouders/verzorgers,

We hebben gisteravond vernomen dat we in ieder geval t/m de meivakantie gesloten zullen blijven. Hoewel we dit ergens wel aanvoelden komen, moeten we er nu echt op anticiperen. Een zware dobber dat we de kinderen nog langer moeten missen!

Uiteraard zullen we heel zorgvuldig omgaan met nog ruim 2 weken verlenging (dit is in het geval van de campus). Zoals we gister lieten weten, gaan we hier vandaag over in gesprek en horen jullie later deze week meer. 

Ondertussen is het vandaag 1 april, een dag waarin we normaliter dol zijn op het uithalen van grapjes en grollen met de kinderen en zij met ons. Natuurlijk is ook nu het hebben van een lolletje ontzettend waardevol! 

Wij nemen dit jaar 1 april 2020 als ’verwen-elkaar-eens-extra-dag’:

Ga in gesprek over wat deze verlening betekent;

Wat dat van een ieder vraagt? Hoe je elkaar in het gezin daarbij kunt helpen? Wat mist iemand? Kun je rekening met elkaar houden? 

En natuurlijk wat brengt het?
Kun je er iets positiefs in zien? Kun je elkaar dat laten voelen?

Maak een tekening, een lekkere lunch, geef elkaar een knuffel of een massage, luister samen naar mooie muziek, kortom: ’verwen-elkaar-eens-extra-op-1april’. 

In het journaal van gister vroegen we alle kinderen een mooi ei te maken en op te hangen. Wij hebben de eerste prachtige creaties al zien hangen. Wat gezellig (zie foto)!

We blijven ook foto’s binnen krijgen van kinderen die ons in 1 zinnetje laten weten hoe het met ze gaat. Ontzettend bedankt! Mocht je dit nog willen doen, dan vinden we dat heel leuk, lees nog even de instructie bij het achtste campusjournaal ;-)

Vandaag beginnen we de dag weer met een nieuw campusjournaal: Campusjournaal 1 april (https://youtu.be/wjHa30giC3A)

We wensen jullie een fijne dag toe!

CC journaal 12 CC journaal 12
Ella Ella